Τα νεα μας

Το YourPhotoBooth πηγαίνει στην ΕΒΕΠ

Το YourPhotoBooth θα βρίσκεται στην 7η Εμποροβιοτεχνική έκθεση Πιερίας. Στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τα οπτικά Ανδρεάδη, σας περιμένουμε στον εκθεσιακό χώρο του δήμου Κατερίνης.

Κάντε μια στάση για να βγάλουμε μια αναμνηστική φωτογραφία!

September 26th, 2015

Το YourPhotoBooth πηγαίνει διακοπές!

Το YourPhotoBooth πηγαίνει διακοπές! Από τη Δευτέρα 10/8 εως και το Σάββατο 15/8 το σταθερό μας τηλέφωνο θα είναι εκτός λειτουργίας. Μπορείτε όμως να επικοινωνείτε μαζί μας με email, ή μπορείτε να στείλετε photobooth στο 6932304214 και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές διακοπές!

August 9th, 2015

500 Likes και 20% έκπτωση

Η σελίδα μας στο Facebook πέρασε τα 500 likes! Κι όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ο πρώτος τυχερός που θα κάνει κράτηση για ενοικίαση του YourPhotoBooth, θα πάρει 20% έκπτωση!

Εάν λοιπόν θέλετε να προσθέσετε το κέφι που προσφέρει το photobooth στο γάμο σας, ή στην εταιρική σας εκδήλωση, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό FB500!

July 7th, 2015

Πάνω από 400 likes

Περάσαμε τα 400 Likes στη σελίδα μας στο Facebook και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Μείνετε συντονισμένοι, καθώς στα 500 Likes, η πρώτη κράτηση για ενοικίαση PhotoBooth θα κερδίσει 20% έκπτωση!

June 8th, 2015

Γιατί πρέπει να εκτυπώνετε (κάποιες από) τις φωτογραφίες σας

Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, πολλοί προέβλεψαν ότι δεν θα αργήσει η εκτύπωση φωτογραφιών να μπει στο χρονοντούλαπο. Και ενώ είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι δεν εκτυπώνουν όσες φωτογραφίες συνήθιζαν, ακόμη εκτυπώνουν.

Αλλά είναι κάτι περισσότερο από το συναίσθημα στη διαδικασία της εκτύπωσης. Έχει νόημα να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας, όχι όλες τους βέβαια, αλλά εκείνες που αγαπάτε πιο πολύ. Γιατί;

1. Γιατί οι εκτυπώσεις ποτέ δεν κρασάρουν. Σε αντίθεση με τις μνήμες και τους σκληρούς δίσκους σας, οι εκτυπωμένες φωτογραφίες δεν θα διαγραφούν ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση.

2. Οι εκτυπώσεις δε θα είναι ποτέ παρωχημένες. Ακόμη και οι πιο σύγχρονες συσκευές που αποθηκεύουν τις ψηφιακές φωτογραφίες σας σήμερα, θα είναι τελείως παρωχημένες σε 15 χρόνια (ίσως συντομότερα). Οι σημερινοί τύποι αρχείων (JPEG, TIFs, κ.λπ.) - κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι δυνατό να αναγνωστούν από τις συσκευές του μέλλοντος. Αυτό δεν ισχύει για τις εκτυπωμένες φωτογραφίες. Όσο η όρασή σας είναι καλή, θα είστε σε θέση να ξαναζείτε την ανάμνηση μιας φωτογραφίας (ακόμα και στο ιπτάμενο αυτοκίνητο σας!!).

3. Οι εκτυπώσεις αντέχουν πολύ. Πραγματικά πολύ. Κάποιοι κατασκευαστές αναφέρουν ως ελάχιστο χρόνο ζωής τα 100 χρόνια, ενώ με αποθήκευση υπό σωστές συνθήκες, μπορεί να αντέξουν ακόμη και 200 ​​χρόνια. Αν θέλετε οι φωτογραφίες να φτάσουν στα χέρια των δισέγγονών σας, καλό θα ήταν να τις εκτυπώσετε.

4. Αρέσουν στον κόσμο. Σε ποιον δεν αρέσει να ξεφυλλίζει ένα άλμπουμ, αντί να βλέπει μια οθόνη;

5. Οι εκτυπώσεις σας δεν "βάζουν λουκέτο". Παρόλο που θεωρείται καλή ιδέα να αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες μας σε υπηρεσίες Cloud, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν αυτές οι εταιρίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν μετά από 15 ή 20 χρόνια, και τι θα απογίνουν τα δεδομένα σας. Δεν συντρέχει τέτοιος φόβος με τις εκτυπώσεις σας.

Συμπέρασμα: εάν θέλετε μια φωτογραφία να διαρκέσει για πολλές γενιές, ο καλύτερος τρόπος είναι να την εκτυπώσετε και να την αποθηκεύσετε με ασφάλεια (φυσικά διατηρώντας αντίγραφα σε cloud ή τοπικούς δίσκους). Το να εκτυπώνετε όλες σας τις φωτογραφίες είναι ανέφικτο και ασύμφορο.. Τα καλύτερα κλικ σας όμως;

Πηγή: Your Digital Life

March 18th, 2015

<< First < Previous [1 / 2] Next > Last >>