Τα νεα μας

Ανάλυση κόστους ευχολογίου

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένα την υπηρεσία ευχολογίου. Αφού ολοκληρώσετε της διαδικασία της φωτογράφισης, ένας από τους Attendants μας, θα κόλλησει την έξτρα φωτογραφία στο βιβλίο ευχών, ώστε να γράψετε τις ευχές σας για το νεόνυμφο ζευγάρι.

Η υπηρεσία του ευχολογίου παρέχεται με κόστος 50€. Ακολουθεί η ανάλυση του κόστους:

Βιβλίο μεγέθους Α4 100 σελίδων: 20€
Έξτρα εκτυπώσεις: 25€
Ταινίες διπλής όψης, πολύχρωμα στυλό: 5€

Η πιο συχνή ερώτηση που μας κάνετε είναι γιατί υπάρχει χρέωση για τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν στην υπηρεσία του ευχολογίου, εφόσον το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες εκτυπώσεις. Η εξήγηση είναι απλή! Μπορεί να σας παρέχουμε απεριόριστες φωτογραφίες, αλλά δεν σας χρεώνουμε το αντίστοιχο ποσό. Πιο συγκεκριμένα, οι εκτυπωτές που χρησιμοποιούμε έχουν τη δυνατότητα 400 εκτυπώσεων την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι μόνο για τα αναλώσιμα θα έπρεπε να υπολογίζουμε περίπου 500€  και από εκεί και πέρα να υπολογίσουμε τα υπόλοιπα έξοδα μας, καθώς και το κέρδος μας. Έτσι θα έβγαινε μία τιμή μη ανταγωνιστική, επιτρέψτε μου να πω εξωπραγματική! Αντί γι’ αυτό λοιπόν, διαμορφώνουμε την τιμή των πακέτων μας με βάση το μέσο όρο των εκτυπώσεων ανά Event. Ο Μέσος όρος είναι περίπου 250 με 300 εκτυπώσεις (Τον ακριβή αριθμό μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω Link). Όταν παρέχουμε υπηρεσία ευχολογίου, χρειαζόμαστε επιπλέον 100 εκτυπώσεις. Είναι εύκολα αντιληπτό πλέον, ότι όταν αντί για 300 εκτυπώσεις, κάνουμε 400, αυξάνουμε δηλαδή τα αναλώσιμα κατά 30%, το επιπλέον κόστος δε γίνεται να απορροφηθεί στην τιμή του βασικού πακέτου.

Για οποιαήποτε διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

August 14th, 2020

Το YourPhotoBooth πηγαίνει στην ΕΒΕΠ

Το YourPhotoBooth θα βρίσκεται στην 7η Εμποροβιοτεχνική έκθεση Πιερίας. Στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τα οπτικά Ανδρεάδη, σας περιμένουμε στον εκθεσιακό χώρο του δήμου Κατερίνης.

Κάντε μια στάση για να βγάλουμε μια αναμνηστική φωτογραφία!

September 26th, 2015

Το YourPhotoBooth πηγαίνει διακοπές!

Το YourPhotoBooth πηγαίνει διακοπές! Από τη Δευτέρα 10/8 εως και το Σάββατο 15/8 το σταθερό μας τηλέφωνο θα είναι εκτός λειτουργίας. Μπορείτε όμως να επικοινωνείτε μαζί μας με email, ή μπορείτε να στείλετε photobooth στο 6932304214 και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές διακοπές!

August 9th, 2015

500 Likes και 20% έκπτωση

Η σελίδα μας στο Facebook πέρασε τα 500 likes! Κι όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ο πρώτος τυχερός που θα κάνει κράτηση για ενοικίαση του YourPhotoBooth, θα πάρει 20% έκπτωση!

Εάν λοιπόν θέλετε να προσθέσετε το κέφι που προσφέρει το photobooth στο γάμο σας, ή στην εταιρική σας εκδήλωση, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό FB500!

July 7th, 2015

Πάνω από 400 likes

Περάσαμε τα 400 Likes στη σελίδα μας στο Facebook και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Μείνετε συντονισμένοι, καθώς στα 500 Likes, η πρώτη κράτηση για ενοικίαση PhotoBooth θα κερδίσει 20% έκπτωση!

June 8th, 2015

<< First < Previous [1 / 2] Next > Last >>