Τα νεα μας

Ευχολόγιο YourPhotoBooth

Για να μην έχετε κι εσείς άλλο ένα κοινότυπο βιβλίο ευχών..

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το ευχολόγιο του Your PhotoBooth είναι όλες οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες των καλεσμένων σας και οι μοναδικές αφιερώσεις τους, που πηγάζουν από το ξεφάντωμα της φωτογράφισης. Σίγουρα θα είναι ένα επιτυχημένο άλμπουμ, καθώς οι καλεσμένοι σας το διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

Ο attendant μας καθοδηγεί τους καλεσμένους σας να συνδυάσουν τον fun χαρακτήρα του photobooth με τον αυθορμητισμό τους και να σας αφιερώσουν μια ξεχωριστή ανάμνηση. Προμηθεύουμε όλα τα απαραίτητα σύνεργα και υλικά για τη δημιουργία του guestbook.

Στο τέλος του γαμήλιου πάρτυ σας, θα έχετε στα χέρια σας, ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο ευχολόγιο, που θα σας χαρίζει χαμόγελα για την υπόλοιπη ζωή σας.

Παρακολουθήστε το σχετικό Video στο Youtube

March 16th, 2015

Η εμπειρία ενός άγνωστου στο γάμο σου

Κακά τα ψέματα. Πέρασε ο καιρός που η γαμήλια τούρτα και η ορχήστρα έκλεβαν την παράσταση. Τώρα ζούμε στην εποχή που στο γαμήλιο πάρτυ συναντάμε DJ's, ποτά και το πιο σημαντικό απ' όλα: Το φωτογραφικό θάλαμο.

Αν η νύφη και ο γαμπρός αναζητούν αυθορμητισμό και διασκέδαση για τους καλεσμένους τους, τότε αυτή η μοντέρνα εφεύρεση φωτογραφίας είναι η απάντηση.

Το PhotoBooth όχι μόνο θα ψυχαγωγήσει τους καλεσμένους και θα τους χαρίσει μια αναμνηστική φωτογραφία, αλλά θα βγάλει έξω το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Μετά την τελετή οι επισκέπτες αρχίζουν να φθάνουν στην υποδοχή. Λίγο παραπέρα είναι στημένο το PhotoBooth. Κάποιοι το εντοπίζουν, κι αναρωτιούνται τι στην ευχή είναι αυτό το παράξενο κουτί! Οι νεότεροι, προφανώς πιο ενημερωμένοι, αναγνωρίζουν αμέσως το Photo booth και τρέχουν να βγουν φωτογραφίες. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή της νύχτας, αφού οι καλεσμένοι πηγαινοέρχονται συνεχώς και βγάζουν όλο και περισσότερες φωτογραφίες μπροστά στην οθόνη που γράφει "Touch to Start"!

Ο κόσμος διαλέγει props. Αξεσουάρ όπως χρωματιστά καπέλα, γυαλιά, μουστάκια, κορώνες, παπιγιόν κ.λ.π. Το επόμενο δίλημμα για τα κορίτσια είναι ποιο αξεσουάρ θα είναι το πιο αστείο και πιο κολακευτικό ταυτόχρονα. Παίρνουν την πιο αστεία πόζα και κλικ. Η φωτογραφία βγήκε.

Τελικά ο ενθουσιασμός κορυφώνεται μισό λεπτό αργότερα, καθώς οι καλεσμένοι παίρνουν στα χέρια τους τη φωτογραφία που έχει εκτυπώσει το μηχάνημα.

Δεν είναι μόνο ότι οι καλεσμένοι θα γυρίσουν σπίτι τους ένα αναμνηστικό από το γάμο, αλλά η νύφη και ο γαμπρός θα πάρουν επίσης ένα αντίγραφο. Υπάρχει ένα βιβλίο επισκεπτών για να γεμίσει με τις εικόνες από το Photo Booth και ευχές από τους καλεσμένους. Ο attendant κολλά τη φωτογραφία μέσα στο βιβλίο και καθοδηγεί τον καλεσμένο να γράψει στο λεύκωμα πλάι στη φωτογραφία του μια ευχή.

Καθώς η νύχτα προχωρά και οι καλεσμένοι αδειάζουν τα ποτά τους, τόσο πιο δημιουργικές γίνονται οι φωτογραφίες. Ακόμη και ο πιο επιφυλακτικός εμφανίζεται, στήνεται μπροστά στο φακό και αμέσως νιώθει απελευθερωμένος και μπορεί να ενεργεί όπως επιθυμεί. Για 45 δευτερόλεπτα γίνονται όλοι παιδιά.

Ήρθε και η ώρα του γαμπρού και της νύφης! Μπροστά στο φακό, φιλί για την πρώτη φωτογραφία, κάνουν αστείες γκριμάτσες στη δεύτερη, και ανταλλάσσουν props με μουστάκια στην τρίτη. Για την τελική φωτογραφία έρχονται κι οι κουμπάροι κι όλοι μαζί γελούν υστερικά.

Η βραδιά τελειώνει, το βιβλίο επισκεπτών για τη νύφη και το γαμπρό είναι γεμάτο από φωτογραφίες και ευχές. Όλο το πανδαιμόνιο που συνέβη μπροστά στο φακό, έχει τώρα αποτυπωθεί στο βιβλίο επισκεπτών. Τι γέλιο που θα δώσει στη νύφη και τον γαμπρό για τα επόμενα χρόνια..

February 17th, 2015